Om Toyota Fredrikstad

Toyota Fredrikstad AS, ble etablert i 1964 i Fredrikstad som Gustavsens Auto AS og solgte da British Leyland biler som Austin og Morris. Vi ble så en av landets første Toyota-forhandlere i 1966. Idag teller bedriften over 30 ansatte som gjør alt for at du skal bli en fornøyd kunde. Toyota er verdenskjent for sin Toyota-kvalitet.

For å sikre deg den samme høye standarden hos alle Toyota verkstedene, driver samtlige medarbeidere en kontinuerlig kompetanseheving. Toyota ligger helt i toppen når det gjelder fornøyde kunder - og vi ønsker at du også skal få et positivt inntrykk av vårt servicetilbud..

Benytt deg av våre gunstige avtaler

Toyota Financial services gir deg muligheten til enkelt å finansiere og forsikre din bil, uansett om den er ny eller brukt. Vårt mål er å tilby den aller beste løsningen, slik at du blir fornøyd med ditt bilhold.

Bruk alltid Toyota originalservice

Bruker du et verksted som ikke er et Toyota-verksted, kan ikke vi lenger garantere for kvaliteten på din Toyota. Benytter du et av våre verksteder får du dessuten 12 måneders gratis veihjelp fra Toyota Eurocare.

Står du fast kommer vi og henter deg

Med Toyota Eurocare har du tilgang på veihjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året i hele 40 europeiske land. Vårt team står klare til å hjelpe deg, uansett årsak eller problem.

 

Alle har forskjellige behov når det kommer till bil. Toyota har det bredeste utvalget av Hybridmodeller på markedet, så alt fra store familier til urbane eventyrere kan finne en modell som passer for seg.