Våre miljømål

Toyota Fredrikstad AS er miljøsertifisert

Toyotakonsernet har klare visjoner om miljøarbeid. Målsettingen er å drive på null-utslippsbasis. Toyota Fredrikstad AS har tatt sitt miljøarbeid på alvor. Etter lang tids arbeid ble vi i november 2011 sertifisert etter ISO 14001 Miljøstyringssystem. Det innebærer at vi skal ha kontroll på våre utslipp til vann, jord og luft.

Et bilanlegg produserer store mengder avfall og er tildels storforbruker av kjemikalier. I samarbeid med Retura AS har vi laget et avfallshåndteringssystem hvor andelen av usortert avfall er sterkt redusert. Når det gjelder kjemikalier så benytter vi kun midler som kommer fra produsenter som selv har en miljøgodkjenning.

Hele bedriften deltar i arbeidet for stadig forbedring. Det har blitt naturlig for de ansatte å tenke miljø i sitt daglige arbeid.

 

iso14001

Benytt deg av våre gunstige avtaler

Toyota Financial services gir deg muligheten til enkelt å finansiere og forsikre din bil, uansett om den er ny eller brukt. Vårt mål er å tilby den aller beste løsningen, slik at du blir fornøyd med ditt bilhold.

Bruk alltid Toyota originalservice

Bruker du et verksted som ikke er et Toyota-verksted, kan ikke vi lenger garantere for kvaliteten på din Toyota. Benytter du et av våre verksteder får du dessuten 12 måneders gratis veihjelp fra Toyota Eurocare.

Står du fast kommer vi og henter deg

Med Toyota Eurocare har du tilgang på veihjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året i hele 40 europeiske land. Vårt team står klare til å hjelpe deg, uansett årsak eller problem.

 

Alle har forskjellige behov når det kommer till bil. Toyota har det bredeste utvalget av Hybridmodeller på markedet, så alt fra store familier til urbane eventyrere kan finne en modell som passer for seg.