Lakkbehandling

Perma-Shine lakkforsegling er utviklet gjennom en omfattende forskning av kjemiingeniører og fargeeksperter. Resultatet har blitt en perfekt lakkbeskyttelse til en rimelig kostnad.

Med et dyptvirkende rensemiddel åpnes porene i lakken og muliggjør fjerning av døde lakkpartikler og polishrester. Deretter behandles lakken med et spesialpreparat bestående av teflon, silikoner, hartser, akryler og dyptvirkende fargebevarende stoffer. Disse trenger helt ned til metallet og gjenoppfrisker lakken til sin opprinnelige farge gjennom å aktivere og omslutte hvert individuelt lakkmolekyl. Hvert eneste lakkmolekyl beskyttes mot angrep.

Perma-Shine er en anerkjent lakkbeskyttelse som motvirker oxidering og aldringsprosessen, samt øker lakkens motstandskraft mot påkjenninger som en billakk normalt utsettes for. Er bilen noen år gammel, får den tilbake sin tidligere nybilglans. Lakkbeskyttelsen forringes ikke ved bruk av petrokjemisk rengjøring.

Perma-Shine lakkforsegling tåler også temperaturer ned til ÷50 og opp til +200 grader uten å krakkelere eller sprekke. Perma-Shine lakkforsegling utføres kun av spesialutdannede fagfolk på autoriserte verksted.

Hos Toyota Fredrikstad har vi denne kompetansen i hus, og vi er klare til å utføre denne lakkbehandlingen på din bil.

Fyll inn skjemaet under, og vi tar kontakt med deg!